Od trača do istine: Ceca -u šemi- sa manekenom Vladimirom Cvetkovićem

Glas Srpske
Od trača do istine: Ceca -u šemi- sa manekenom Vladimirom Cvetkovićem

Jedna od najpopularnijih srpskih pjevačica Ceca Ražnatović izgleda da je konačno uspjela da nađe muškarca po svojoj mjeri. Prema pisanju pojedinih medija u Srbiji, ona se već nekoliko nedjelja ne odvaja od novosadskog manekena Vladimira Cvetkovića Cveleta, a prije nekoliko dana zaljubljeni par se pojavio na rođendanskom slavlju ćerke Ace Lukasa Miljane.

Poznati folker je za ćerkino punoljetstvo u jednom prijestoničkom restoranu napravio veliko slavlje, na kojem su bile brojne kolege i prijatelji sa estrade. Među posljednjim zvanicama pojavila se Ceca Ražnatović, koja je opušteno ušetala u restoran držeći se za ruke s manekenom Vladimirom Cvetkovićem Cveletom. Ovaj prizor iznenadio je većinu prisutnih jer se popularna pjevačica prvi put pojavila na nekom skupu ne skrivajući dečka, ispričao je izvor koji je bio na slavlju.

Poznata pjevačica upoznala je Cvetkovića preko zajedničkog prijatelja, nakon čega su se svakodnevno čuli, a nerijetko se dopisivali i preko "Fejsbuka". Poslije toga Ceca je sve češće putovala u Novi Sad, gdje se viđala sa Cveletom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana