Od trača do istine: Ceca raskinula s Cveletom

Glas Srpske
Od trača do istine: Ceca raskinula s Cveletom

Folk diva Svetlana - Ceca Ražnatović raskinula je vezu sa manekenom Vladimirom Cvetkovićem Cveletom. Ona je na društvenoj mreži "Fejsbuk", u srijedu oko 22 i 30, status promijenila u singl, a na pitanje zbog čega je i da li je definitivno prekinula vezu sa Vladimirom, kratko je odgovorila da nema komentar.

O razlozima prekida za sada se samo spekuliše, pa čak ni najbliži prijatelji muzičke dive ne znaju zašto je stavila tačku na romansu započetu prošlog ljeta, koja je mnogo obećavala.

Kako prenosi magazin "Stori", izvjesno je jedino da je ona bila inicijator raskida, te da je stasiti Cvele morao samo da se pomiri sa odlukom svoje dojučerašnje partnerke, koja ga je ostavila neposredno po povratku sa Kipra, gdje su se nedavno zajedno odmarali.

Nekako u isto vrijeme pojedini italijanski i rumunski mediji prenijeli su vijest da Ražnatovićeva putuje u Južnu Afriku kako bi bodrila svog dečka Gojka Kačara na predstojećem Svjetskom prvenstvu u fudbalu! Međutim, ona je rekla da Gojka Kačara ne poznaje lično, a što se tiče ovakvih grešaka medija iz okolnih zemalja, misli da su komične i ništa više od toga. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana