Od trača do istine: Ceca i Vladimir odletjeli na Kipar

Glas Srpske
Od trača do istine: Ceca i Vladimir odletjeli na Kipar

Folk zvijezda Svetlana Ražnatović otputovala je sa dečkom Vladimirom Cvetkovićem i najbližim članovima porodice na Kipar, gdje bi, prema saznanjima i pisanju pojedinih beogradskih medija, trebalo da ostane nekoliko nedjelja.

Mediji navode kako je ovo prvi put da popularna pjevačica na odmor sa sobom i porodicom vodi i svog dečka, manekena Vladimira.

Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" u avion za Kipar su se ukrcala i njena djeca Veljko i Anastasija, kao i sestra Lidija Ocokoljić sa sinom Viktorom i ćerkom Helenom.

Na Kipru je pjevačicu i njenu pratnju sačekao zet Predrag, koji u ovoj zemlji profesionalno igra fudbal. Po slijetanju i kraćem predahu od puta, Ceca i Vladimir proslavili su naveče Dan zaljubljenih u jednom tamošnjem luksuznom hotelu. Zanimljivo je da su srpska folk diva i Cvele započeli svoju romansu neposredno nakon što se ona proteklog ljeta vratila sa pomenutog mediteranskog ostrva. Prethodno su se duže vremena samo dopisivali, što preko interneta, što preko mobilnih telefona. Ovog puta, zaključuju mediji, ni jedno ni drugo neće im biti potrebno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana