Od trača do istine: Čavić dočekao novu godinu uz viski i Cecu

Glas Srpske
Od trača do istine: Čavić dočekao novu godinu uz viski i Cecu

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić u novu godinu ušao je na Sajmu, u društvu svojih prijatelja i folk zvijezde Cece Ražnatović!

Kako prenose pojedini srpski tabloidi, sa njim se nije pojavila odbojkašica Ivana Đerisilo, čime su podgrijane gradske priče da par već neko vrijeme nije više u ljubavi! Da li je Čavić u novogodišnjoj noći poželio novu ljubav ili povratak stare ostalo je nepoznato, ali ukoliko se opredijelio za ovo prvo, izbor mu je te noći bio poveći. Naime, prijestoničke ljepotice trudile su se da budu u blizini slavnog plivača, a nemali je bio i broj onih koje su ga zamolile za zajedničko fotografisanje.

Vidno raspoloženi Čavić veselio se uz Cecine hitove, a čašu s viskijem nije ispuštao čitave večeri pa je pred zoru bio već prilično "zagrijan" dobrom kapljicom.

Podsjećanja radi, prijateljstvo između Ražnatovićeve i Čavića datira od trenutka kada su se zajedno pojavili kao specijalni gosti na "Farmi". Od tada su dobri prijatelji pa je Milorad sa oduševljenjem prihvatio Cecin poziv da uz njenu muziku dočeka novu, 2010. godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana