Od trača do istine: Brena zna da štedi

Glas Srpske
Od trača do istine: Brena zna da štedi

Lepa Brena je prije dvije nedjelje uplatila treninge u jednom fitnes centru, u kojem članarina za tri mjeseca iznosi 6.000 dinara, prenijeli su pojedini beogradski mediji, koji navode da ova informacija i ne bi čudila da nije opštepoznata stvar da se srpske estradne zvjezdice utrkuju u snobovskom razbacivanju.

Tako mnoge pjevačice poput Radmile Manojlović svoja tijela zatežu u preskupim velnesima odvajajući za to zadovoljstvo po 150.000 dinara godišnje iliti 12.500 dinara mjesečno!

Za razliku od njih, jedna od najvećih zvijezda bivše Juge odabrala je sasvim običnu teretanu u Novom Beogradu i sasvim normalno, bez trunke nabusitosti, vježba sa dvadesetak žena.

- Kad sam videla Lepu Brenu, bila sam zatečena. Nisam verovala da jedna takva legenda ne trenira sama kod kuće s najboljim instruktorom ili u najskupljem fitnes centru u gradu, već da je došla da sa nama radi vežbe. Oduševila nas je! Sasvim je normalna, ljubazna i nijednog trenutka ne glumi zvezdu - ispričala je jedna od žena iz "Brenine grupe", dodavši da se sastaju tri puta nedjeljno i da pjevačica s lakoćom savladava sve vježbe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana