Od trača do istine: Brena se ne boji Cece

Glas Srpske
Od trača do istine: Brena se ne boji Cece

Nakon što su pojedini mediji objavili da će Svetlana Ražnatović, uprkos predstojećem kućnom pritvoru, izdati album 17. juna, počele su spekulacije da će Lepa Brena zbog toga odložiti izdavanje svog novog albuma. Ipak, najveća zvijezda bivše Jugoslavije vrijedno radi na novom projektu.

- Brena se nije uplašila zato što će u istom periodu album izdati i ona i Ceca. Priče da je odložila izdavanje albuma su smešne! Obe imaju svoju vernu publiku i ona u Ražnatovićki ne vidi konkurenciju - kaže izvor blizak Fahreti Živojinović.

Kako saznaju pojedini mediji, ona će svoj 16. album izdati do kraja mjeseca. Tim okupljen oko pjevačice već je postavio video-snimak iz studija u kome snima novi album.

- Nove pesme su ženstvene, nežne i tople. Tekstovi se bave ženskim emocijama i našim unutrašnjim borbama za opstanak i očuvanje onoga što imamo. To je prava mala ženska borba za odbranu emotivnog carstva. Pesme nisu previše tužne, ali jesu sentimentalne, a biće i onih većih i veselih - rekla je Brena za svoj zvanični portal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana