Od trača do istine: Bračna ponuda za Radu Manojlović

Glas Srpske
Od trača do istine: Bračna ponuda za Radu Manojlović

Zvijezda "Granda" Rada Manojlović na nastupu u Crnoj Gori dobila bračnu ponudu od nepoznatog mladića, koji joj je nakon nastupa u klubu "Trokadero" priredio pravo iznenađenje darujući joj srebrni lančić sa prstenom. Naime, mladi obožavalac je strpljivo čekao da Rada završi nastup ne bi li joj prišao i zaprosio je pred prisutnim ljudima.

- Mladić je zamolio obezbeđenje da mu dozvoli da svoju omiljenu pevačicu sačeka iza scene, a u trenutku kada je grandovka silazila sa bine, dečko joj je prišao sa ogromnom korpom cveća, a zatim se spustio na kolena i izvadio kutiju sa lančićem i prstenom. Nježno je izjavio kako je zaljubljen u nju i da bi voleo da prihvati njegov "skroman" poklon i da se uda za njega - izjavio je izvor blizak pjevačici.

Rada je potvrdila da je nedavno imala bračnu ponudu:

- Tačno je da me je nedavno u Budvi želio da zaprosi nepoznat mladić, koji me je svojim gestom prijatno iznenadio, iako sam morala da ga odbijem i vratim mu lančić sa prstenom. Inače, u poslednje vreme često dobijam bračne ponude od muških fanova, ali nikada na ovako direktan način.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana