Od trača do istine: Bosonoga Nataša Bekvalac na nastupu

Glas Srpske
Od trača do istine: Bosonoga Nataša Bekvalac na nastupu

Jedna od najatraktivnijih srpskih pjevačica Nataša Bekvalac nedavno je pjevala bosonoga na nastupu u jednom popularnom beogradskom klubu.

Pojedini mediji su javili da je lijepa Nata riješila da nastupa bosonoga jer su je cipele na štiklu veoma žuljale, pa je morala da ih se otarasi.

- Svojom zanosnom pojavom pevačica je tokom čitave večeri mamila uzdahe, pretežno muškog dela publike, izvodeći svoje aktuelne hitove. Međutim, dok je skakala na bini u pojedinim trenucima pravila je bolne grimase na licu, ispostaviće se zbog neudobne obuće. Nataša je neko vreme trpela i pevala, ali kada je bol postao mnogo jači, jednostavno je odlučila da se izuje - ispričao je izvor sa lica mjesta.

Kao surovi profesionalac, poznata Novosađanka nastavila je da ređa pjesme, ne obazirući se na komentare publike zbog iznenadnog izuvanja. Bez obzira na to što je više od sat vremena stajala bosonoga na prašnjavoj sceni, supruga Dače Ikodinovića odradila je nastup i napravila odličnu atmosferu u klubu. A, u kakvom su joj stanju bila stopala na kraju večeri, može samo da se pretpostavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana