Od trača do istine: Bora Đorđević ponovo sa starom ljubavi

Glas Srpske
Od trača do istine: Bora Đorđević ponovo sa starom ljubavi

Frontmen grupe "Riblja čorba" Bora Đorđević pomirio se sa svojom bivšom djevojkom Aleksandrom Savić, sa kojom je u ljubavi od 2007. godine!

Iako je posljednjih nekoliko mjeseci proveo u vezi sa Beograđankom Kaćom, poznati muzičar vratio se u zagrljaj nikad prežaljene djevojke sa kojom, prema nekim informacijama, čak planira da se oženi! Kako prenose pojedini tabloidi, Bora je svoju staru-novu izabranicu poveo na mini turneju u Sloveniju, ne samo da bi zajedno proveli romantične trenutke već da bi se sklonio od poprilično povrijeđene i ostavljene Kaće!

- Bora i Aleksandra su proveli nekoliko dana u Sloveniji, a za to vreme ga je Kaća tražila po gradu, obilazeći mesta gde on svraća. Nije uspela da ga pronađe kod kuće, u kladionici i u "Čorba" kafeu, a za sve to vreme mu je i telefon bio nedostupan! Besna je i povređena zbog toga što se Bori vratila bivša devojka u život i zbog čega je ona ostavljena. Želela bi da to razjasni sa njim, ali ne može da ga nađe - ispričao je izvor blizak pjevaču, koji je insistirao na anonimnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana