Od trača do istine: Bora Đorđević otkazao svadbu

Glas Srpske
Od trača do istine: Bora Đorđević otkazao svadbu

Bora Đorđević, lider grupe "Riblja čorba" i njegova 28 godina mlađa supruga Aleksandra Đorđević otkazali su svadbeno veselje planirano za 17. jul u hotelu "Neda" na Rudniku, prenijeli su pojedini mediji u Srbiji.

Pošto su neki od gostiju već bili obaviješteni, počela su nagađanja zbog čega je par koji, po mišljenju svih prijatelja, uživa u harmoničnom braku donio ovakvu odluku. I dok su zli jezici spekulisali, novinari su došli do saznanja da je razlog veoma običan - građevinski radovi. Naime, sređivanje kuće koju Bora i Aleksandra grade na toj živopisnoj planini oteglo se kao gladna godina, pa je Aleksandra, koja nadgleda majstore, odlučila da je bolje da odlože svadbu za maj sljedeće godine. U prilog toj odluci išlo je i to što je njen suprug ionako zauzet koncertima koje ima zakazane do kraja avgusta, zbog čega su pomjerili i termin za godišnji odmor, pa još ne znaju da li će i kuda otputovati na ljetovanje.

- Sve su nam majstori poremetili, mislili smo da će biti sve završeno do kraja juna, ali eto, neplanirano se produžilo, pa sam odlučila da je bolje da pomerimo svadbu za maj, tad je lepo prolećno vreme, nije previše toplo, a veselje planiramo na istom mestu - potvrdila je Aleksandra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana