Od trača do istine: Bokser Veljko Piljkić zaprosio Seku

Glas Srpske
Od trača do istine: Bokser Veljko Piljkić zaprosio Seku

Ljubav između Seke Aleksić i kik-boksera Veljka Piljkića biće krunisana brakom, pišu pojedini tabloidi u Srbiji i dodaju da je popularnu folk pjevačicu vjerenik zaprosio prije nekoliko dana, i to u svojoj porodičnoj kući u Negotinu!

- Veljko je sve to pripremao već nedeljama, pa je tako nedavno kupio brilijantski prsten u Beču, specijalno za ovu priliku i danima ga je sakrivao od Seke, kako ne bi predosetila šta se sprema. Još se nisu dogovorili kada će se venčati, ali, prema nekim najavama, to bi moglo da se desi početkom sledeće godine - izjavio je neimenovani izvor.

Međutim, u Sekinoj PR službi ne žele o tome ništa da govore, već samo kažu da je pjevačica već neko vrijeme u medijskoj izolaciji i da će se oglasiti tek pred izlazak njenog sljedećeg albuma.

Ipak, pojedini mediji konstatuju da ono što je sigurno jeste da pjevačica nema namjeru da krije svoju sreću od poznanika, jer je na svom "Fejsbuk" profilu promijenila status u "verena", a zna se da je i do sada sve bitne vijesti objavljivala na Internetu, navode pojedini mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana