Od trača do istine: Boki 13 ismijao Seku

Glas Srpske
Od trača do istine: Boki 13 ismijao Seku

Kontroverzni makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, uradio je set fotografija na kojima frapantno podsjeća na folk pjevačicu Seku Aleksić. I ne samo to!

On je za tu priliku obukao vjenčanicu sa velom i ful šminkom, a umjesto bidermajera, u naručju drži malog bijelog psa.

Korpulentni Boki i frizurom prati stajling popularne folkerke, ali je obratio pažnju i na detalje, kao što su tetovaža zvjezdica na miški. Mišićavi mladoženja umjesto svečanog odijela ili fraka zadržao je na sebi samo "leptirku" i crne gaće. Mlada i njegova jača polovina poziraju ispred raskošne pješčane plaže, vjerovatno asocirajući na najavu Aleksićeve da se na vječnu ljubav svom izabraniku zakune u egipatskom ljetovalištu Šarm el Šeik.

- Odlučio sam da se udam u Šarm el Šeiku za jednog kik-boksera, čiji identitet ne mogu da vam otkrijem. Upoznali smo se na mom nastupu u inostranstvu i to je bila ljubav na prvi pogled. Razmišljao sam da napravim u Staroj Pazovi opštenarodno veselje, ali sam na kraju ipak odlučio da to bude intimni čin, daleko od radoznalih pogleda - izjavio je Boki 13 za magazin "Svet" i dodao da je svaka sličnost sa stvarnim ljudima i događajima slučajna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana