Od trača do istine: Anu Nikolić zlostavljao bivši momak

Glas Srpske
Od trača do istine: Anu Nikolić zlostavljao bivši momak

Popularna srpska pjevačica Ana Nikolić otkrila je dugo čuvanu tajnu - jedan od bivših momaka je zlostavljao! Ona u ispovijesti za magazin "Stori" ističe da nije u pitanju Dalibor Matić s kojim je nedavno okončala jednoipogodišnju romansu.

- Pre nego što sam postala pevačica imala sam ozbiljnih problema sa tadašnjim momkom. Preživela sam njegovu posesivnost, ljubomoru, fizičke nasrtaje i psihičku torturu za koju smatram da nije deo zdravog ljubavnog odnosa već spada u zlostavljanje. Bila sam mlada i mislim da je moje neiskustvo doprinelo da se nađem u jednoj takvoj situaciji - iskrena je Ana.

Ona priznaje da je njegovo ponašanje gledala kroz prizmu zaljubljene djevojke, pravdala ga i u svemu vidjela svoju grešku, jer ga je navodno isprovocirala. 

- Najgore od svega je što nikada ni reč nisam rekla članovima svoje porodice. Na svu sreću posle jedne nemile scene zavolela sam sebe više nego njega i nikad više ne bih dozvolila da budem zlostavljana na bilo koji način – kazala je zgodna pjevačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana