Od trača do istine: Anabela u seksi stilu

Glas Srpske
Od trača do istine: Anabela u seksi stilu

Rekli su joj da je izuzetno seksi u kratkoj crnoj kombinaciji i od tog trenutka Anabela Đogani, bukvalno, već puna dva mjeseca ne izlazi iz uzanog korzetića i vrućih pantalonica. Da li zbog ekonomske krize ili rezanja kućnog budžeta poslije razvoda od Gagija, uglavnom, ona se već predugo drži istog imidža, čiji su sastavni dio, uz već pomenute krpice, i čizme - naravno crne, kao i najlon čarape sa upadljivom štraftom po sredini.

Prema pisanju pojedinih srpskih medija, ohrabrena komplimentima da izgleda poput svjetske zvijezde, Anabela je požurila brže-bolje da se u "fantastičnom izdanju" pokaže i u inostranstvu. Tačnije, u jednoj od zapadnoevropskih diskoteka koju vikendom pune zemljaci u rasijanju. Potom je opet skoknula "preko grane", ovog puta do Makedonije. Pogađate kako je bila obučena. I tako redom...

Inače, Anabela odnedavno više nije zaštitno lice robne marke koju dizajnira američka zvijezda Dženifer Lopez. Ona se žalila da je dobijala garderobu koja je bila previše "zatvorena", pa njeni seksi atributi nisu mogli da dođu do izražaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana