Od trača do istine: Anabela u novoj vezi

Glas Srpske
Od trača do istine: Anabela u novoj vezi

Od kada je raskinula svoju vezu sa manekenom Mladenom Radulovićem pjevačicu Anabelu Bukva mediji su povezivali sa mnogim muškarcima. Međutim, od prije tridesetak dana počelo je da se šuška da je pjevačica u vezi sa Aleksandrom Nedeljkovićem, sestrićem braće Karić.

Naime, Anabelina dobra prijateljica Gorica je Aleksandrova sestra koja je inače kumovala njihovom upoznavanju, a kako izvori tvrde vlasnik luksuznog ugostiteljskog objekta "Aleksandar" u Orašcu sve više vremena provodi u Beogradu, iako već godinama živi i radi u Moskvi.

- Gorica Nedeljković je glavni krivac za to što su se Anabela i Aleksandar upoznali. Da se dopadaju jedno drugom više je nego jasno, pogotovu što po ceo dan i celu noć razmenjuju SMS poruke - izjavio je izvor blizak pjevačici i dodao:

- Zbog njenih brojnih nastupa, ali i njegovih obaveza, tek prošle sedmice su uspeli da ugovore prvi sastanak. Našli su se u restoranu "Medžik", nakon čega su druženje nastavili u beogradskom noćnom klubu "Teatro". Njih dvoje su bili najveseliji gosti i sve vreme su se gledali. Anabela je bila baš opuštena pa je u jednom momentu i zaigrala bosa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana