Od trača do istine: Anabela nije u šemi sa Filipom Panajotovićem

Glas Srpske
Od trača do istine: Anabela nije u šemi sa Filipom Panajotovićem

Poslije navoda pojedinih medija da je pjevačica Anabela Bukva u vezi sa manekenom Filipom Panajotovićem, oboje tvrde da nisu u šemi i da između njih nema baš ničega!

- Cela istina je da smo se Anabela i ja sreli u ponedeljak u klubu "Stefan Braun", pozvao sam je da dođe i sutradan jer sam ja tamo svakog utorka. Došla je i to veče smo bili zajedno u navedenom klubu, ćaskali, zezali se i ništa više od toga se nije desilo. Ovo po novinama su čiste gluposti. Ja imam devojku, a nisam verovao da će ovo dobiti ovoliku dimenziju - kaže Filip.

Kako se pisalo, Filip i Anabela su uhvaćeni u beogradskom klubu "Stefan Braun", dok su šaputali jedno drugom na uvo i poslije toga su zajedno napustili klub u nepoznatom pravcu. Sutradan su se ponovo vidjeli, ali je priča tada bila potpuno ozbiljnija. U Anabelinoj izjavi za "Prvu TV" i emisiju "Ekskluziv" ona je, između ostalog, rekla sljedeće:

- Ne mislim da mogu ja njemu baš nešto da donesem, on je to što jeste, maneken. Radio je u mom spotu, razmenili smo par rečenica, slikali su nas u jednom momentu dok smo bili u zajedničkom društvu i to je bilo dovoljno da nas povežu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana