Od trača do istine: Anabela krije trudnoću

Glas Srpske
Od trača do istine: Anabela krije trudnoću

Već neko vrijeme se šuška da je popularna pjevačica Anabela Bukva u drugom stanju. Iako je prije nekoliko mjeseci demantovala ove priče, one su glasnije nego ikad, jer se na nastupu u Budvi pjevačica pojavila sa stomačićem koji izgleda kao trudnički.

Naime, kako su prenijeli pojedini beogradski mediji, na nastupu u popularnoj budvanskoj diskoteci "Trokadero" Anabelin stomak bio je tema večeri, naročito među posjetiocima koji su bili u prvim redovima.

- Anabela je te večeri napravila jako dobru atmosferu, ali iz mase se na svakih dva minuta moglo čuti: "Pogledaj joj stomak? Pa, ona je trudna!". Fanovi koji su stajali u prvim redovima čekali su trenutak kada će pevačica pred svima obelodaniti srećnu vest, ali do toga nije došlo - ispričao je za medije sagovornik koji je te noći bio u pomenutom klubu.

Ni Anabela ni njen vjerenik maneken Mladen Radulović, sa kojim se upoznala u rijaliti serijalu "Veliki brat", nisu se oglasili povodom navoda da će uskoro postati roditelji.

Oni su poslije svega 30 dana romanse istakli da žele da prošire porodicu i vjenčaju se, što je trebalo da se desi u julu, ali je iz nepoznatih razloga svadba pomjerena do daljeg.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana