Od trača do istine: Ana Nikolić ugodno iznenađena u Trogiru

Glas Srpske
Od trača do istine: Ana Nikolić ugodno iznenađena u Trogiru

Srpska pop pjevačica Ana Nikolić nedavno je prvi put nastupala u Trogiru u Hrvatskoj, a sugerisano joj je da unajmi privatno obezbjeđenje. Međutim, ispostavilo se da joj mjere bezbjednosti nisu bile potrebne jer je u klubu u kojem je nastupila dočekana kao da je "domaća" pjevačica, piše portal "Svet estrade".

Očevidac sa lica mjesta je ispričao da su u klubu mahom bili mlađi gosti pa nije bilo isključeno da dođe do neke provokacije. Ali, umjesto toga Ana je prihvaćena više nego srdačno dok je izvodila svoje hitove. Osmjelila se da zapjeva i "Đurđevdan", koji u Hrvatskoj ne pjeva niko od srpskih pjevača jer je ta numera poznata i kao nezvanična himna navijača Crvene zvezde. Ipak, negodovanje publike je izostalo jer su svi prisutni kao u transu pjevali "đurđevak zeleni, svima osim meni…", kazao je očevidac.

Pjevačica je kazala da je bila iznenađena prijemom u Dalmaciji i da sličnu atmosferu očekuje i u Splitu, gdje je zakazan njen sljedeći nastup. Međutim, poznato je da splitska publika ne želi da vidi srpske pjevačice u svom gradu, a duhovi su se uzburkali i na najavu potencijalnog nastupa Lepe Brene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana