Od trača do istine: Ana Nikolić se ponovo napija

Glas Srpske
Od trača do istine: Ana Nikolić se ponovo napija

Popularna beogradska pjevačica Ana Nikolić navodno je prekršila obećanje da se više neće opijati i vratila se svom starom poroku - alkoholu. Ana je prošlog vikenda uljepšala svečano otvaranje terase "Vila Jelena" svojom pojavom, ali i izuzetnim "raspoloženjem".

Iako je poslije hapšenja zbog pijanstva javno obećavala da će prestati da pije, obećanja se držala - do prve prilike! Ponovo se latila čašice baš u trenutku kada je u Srbiju stizala Ejmi Vajnhaus, Anina glavna rivalka sa svjetske scene, ako se mjeri po ispijanju "vatrene vodice".

U jednom momentu je čak zavrnula tuniku da bi se što bolje vidjela "službena uniforma", odnosno šorts, koji rado nosi u sudnici. Ana je lumpovala tokom cijele noći.

Mada se odala starom poroku, za pohvalu je to što nije ponovo sjela za volan, već su je kući odvezli na zadnjem sjedištu bijesnog automobila!

Krajem prošle godine, Ana je uhvaćena za volanom svog "mercedesa" sa 2,4 promila alkohola u krvi, dok se sa bratom Markom vraćala iz Požarevca, gdje je snimala spot za pjesmu "Džukelo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana