Od trača do istine: Ana Nikolić izučava dizajn

Glas Srpske
Od trača do istine: Ana Nikolić izučava dizajn

Pop pjevačica Ana Nikolić je odlučila da nastavi školovanje pa je nedavno upisala Fakultet za dizajn u Beogradu. Kako prenose pojedini mediji, ona je ranije, poslije gimnazije upisala Višu politehničku školu, smjer dizajn kože i obuće, što je i završila. Budući da je škola u međuvremenu prerasla u fakultet, Ana je odlučila da postane akademski građanin. Pjevačica će morati dobro da zagrije stolicu, jer do diplome ima desetak teških ispita.

- Ana je čvrsto odlučila da diplomira, mada će joj za to trebati dosta vremena. Biće prinuđena na mnoga odricanja, verovatno i otkazivanja nekih nastupa, ali sve je stvar dobre organizacije, pa joj to neće biti veliki problem - izjavio je izvor blizak Nikolićevoj.

Bez obzira na njen životni poziv, odnosno na posao kojim se bavi, Ana će morati da nađe vremena za predavanja i vježbe na fakultetu, jer u protivnom neće imati pravo na polaganje ispita. Izlasci i spavanje do tri po podne za "djevojku od čokolade" biće samo puste želje, barem u sljedeće dvije godine. Da li će temperamenta Paraćinka zaista istrajati u svojim namjerama, uhvatiti knjigu u šake i postati akademski građanin Srbije, ili je u pitanju samo vješto izrežirana predstava, saznaće se u sljedećim mjesecima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana