Od trača do istine: Ana napustila Grand

Glas Srpske
Od trača do istine: Ana napustila Grand

Grandovo jato Saše Popovića počelo je da se osipa. Poslije Ace Lukasa koji je objavio da će novi album objaviti pod etiketom "Siti rekordsa", u ovu kuću prelazi i Ana Kokić (28). Ona će album "Psiho" objaviti za producentsku kuću Željka Mitrovića već sredinom juna.

- Tačno je da sam prešla u "Siti rekords" zato što su nove pesme više u zabavnom fazonu. Nema tu nikakve senzacije, sve je urađeno u dogovoru sa Sašom Popovićem - kratko je rekla Ana ne želeći da otkriva detalje dogovora.

Odlazak pjevača iz "Granda" za sada ne brine Popovića jer je prezauzet obavezama oko finala ovogodišnjih "Zvezda Granda" koje je zakazano za 18. juni u Beogradskoj areni.

Iako je pjevačica nedavno u javnosti, povodom selekcije pjevača u ovoj muzičkoj kući, govorila o tome da sigurno neće biti izbačena iz "Granda", jer vodi računa o svom ponašanju i kako se predstavlja u javnosti, nedugo zatim je sama odlučila da napusti ovu produkciju.

Ana je poslije rođenja dvije kćerke dugo najavljivala novi album i povratak na scenu, a nove pjesme, publika će imati priliku da čuje već tokom ovog mjeseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana