Od trača do istine: Ana Mihajlovska čeka bebu i novi dom

Glas Srpske
Od trača do istine: Ana Mihajlovska čeka bebu i novi dom

Voditeljka Ana Mihajlovski i njen vjerenik Mirko Grubin planiraju da sviju dom u Zemunu, pišu pojedini beogradski mediji i otkrivaju još poneki detalj.

S obzirom na to da će uskoro dobiti bebu, njih dvoje uveliko obilaze atraktivne lokacije i mjerkaju kuće na prodaju. Oni trenutno žive u stanu od 120 kvadrata, blizu Marakane, koji je Ana dobila od bivšeg muža i vlasnika "Emoušna" Gorana Stamenkovića Goše, ali njen vjerenik i vlasnik firme za anatomsku obuću "Grubin" želi da se presele u dom koji će imati veliko dvorište:

- Budući roditelji su pogledali nekoliko kuća, a sva je prilika da će se preseliti u Zemun, gdje je Mirko i odrastao. Pre nekoliko dana razgledali su jednu vilu od 500 kvadrata, ali Ana ipak nije htela da je kupe, smatrajući da im je nepotreban toliki prostor. Zasad su ostale u opticaju još dve-tri manje kuće i verovatno će jednu od njih i pazariti - ispričao je izvor blizak poznatoj voditeljki.

Plavokosoj voditeljki do termina porođaja ostalo je nekoliko mjeseci, pa ima dovoljno vremena da novi dom bude spreman kad na svijet stigne beba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana