Od trača do istine: Ana Bekuta pokazala momka

Glas Srpske
Od trača do istine: Ana Bekuta pokazala momka

Godinu dana veze bilo je potrebno da se folk zvijezda Ana Bekuta i njen momak, novosadski biznismen Dalibor Minjin, pojave zajedno u javnosti.

Mladi Novosađanin je tako svoje premijerno predstavljanje imao u restoranu "Jezero" na zabavi koju je pjevačica organizovala da proslavi izuzetno uspješan koncert u beogradskom Centru "Sava". Još uvijek pod utiskom, poslije nastupa pred prepunom dvoranom, Bekuta se opustila, pa je tako i nazdravila sa svojim dragim, koji je sjedio za njenim stolom. Ipak, iako su mnogi očekivali da će njih dvoje razmijeniti nježnosti, to se nije dogodilo. Pjevačica i njen 14 godina mlađi izabranik su se ponašali kao dobri prijatelji, ni jednog trenutka ne prelazeći granicu u ponašanju kojom bi ostalima stavili do znanja da su u vezi. Bekuta je ostala dosljedna svom stavu da o intimi ne priča previše u javnosti.

Osim Dalibora, na Aninom slavlju bilo je mnogo predstavnika medija i kolega koji su došli da čestitaju zvijezdi na uspjehu koji je postigla. Tako su u lokalu do sitnih jutarnjih časova uz iće i piće uživali Mira Škorić, Lepa Brena, Dragan Kojić Keba, Saša Matić, Marta Savić, Cakana i mnogi drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana