Od trača do istine: Ana Bekula pjevala bogatašu

Glas Srpske
Od trača do istine: Ana Bekula pjevala bogatašu

Folk pjevačica Ana Bekuta našla se u čudu kad joj je protekle nedjelje ponuđeno da za ogromnu svotu novca pjeva na slavlju priređenom u čast ruskog milijardera Andreja Meljničenka i njegove supruge Sandre, bivše članice grupe "Models".

Kako pišu pojedini tabloidi, slavlje za par Meljničenko priredili su prijatelji u jednom od poznatih restorana blizu plaže Kamenovo na budvanskoj rivijeri. Ana je, kako se poslije ispostavilo, bila odličan izbor, a Sandra i Andrej bili su prijatno iznenađeni žurkom koja je za njih organizovana.

- Iako su navikli da ih na žurkama zabavljaju Vitni Hjuston i ostale svetske zvezde, kao što je to bio slučaj na njihovoj svadbi, ništa manje nisu uživali ni uz Anu Bekutu, koja je u svakom slučaju daleko manja zvezda od Hjustonove! Elem, Bekuta je za nastup dobila mnogo više od deset hiljada evrića, a samo za bakšiš od te večeri može da kupi dobar automobil - izjavio je neimenovani izvor jednog beogradskog lista.

Inače, poslije dobre žurke veselo društvo se razišlo, a Sandra i Andrej otplovili su do Dubrovnika gdje su uživali na koncertu Severine Vučković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana