Od trača do istine: Aleksandra Radović preselila kod momka

Glas Srpske
Od trača do istine: Aleksandra Radović preselila kod momka

Pjevačica Aleksandra Radović uselila se u stan svog momka Aleksandra Zeremskog, nekadašnjeg direktora BK televizije, i time stavila tačku na sve spekulacije o njihovom navodnom raskidu!

Kako prenose pojedini mediji u Srbiji, ona je u trećem mjesecu trudnoće, a budući suprug joj je prepustio da njihov zajednički dom u potpunosti preuredi po svom ukusu. Prije nekoliko dana prenijela je većinu stvari u luksuznu gajbu na Dedinju i odmah se posvetila planiranju životnog prostora.

- Aleksandra je navikla da sve oko nje bude onako kako je ona zamislila. Upravo je zato predložila Zeremskom da u sledećim mesecima renoviraju stan po njenom ukusu. On se, naravno, složio, jer mu je najbitnije da ona u trudnoći bude u potpunosti srećna i zadovoljna - tvrdi dobro obaviješten izvor blizak ovom paru.

S obzirom na to da Aleksandra nikad ne govori o svojoj intimi, od nje se nije moglo ni očekivati ni ovoga puta. S druge strane, njen momak Zeremski nije potvrdio, ali ni demantovao saznanja do kojih su došli pojedini mediji.

- Bez komentara sam na sve te priče - rekao je kratko Aleksandar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana