Od trača do istine: Aleksandra Bursać se osjetila prozvanom

Glas Srpske
Od trača do istine: Aleksandra Bursać se osjetila prozvanom

Mlada pjevačica Aleksandra Bursać osjetila se prozvanom zbog tekstova koji ovih dana izlaze o vezi njene koleginice Jelene Kostov sa uhapšenim "biznismenom" Radosavom Savatijevićem Kenetom. Plavokosa pjevačica je, čini se, pročitala između redova da joj koleginicu etiketiraju kao sponzorušu zato što je od mnogo starijeg "momka" dobila skupocjeni "audi A3", pa je brže-bolje riješila da odbrani i sebe i druge.

- Samo o nama pričaju kao o lošim devojkama: "Zvezde Granda" ovo, "Zvezde Granda" ono, a niko ne priča o tome kako smo se namučili u takmičenju i koliko je estrada teška, nego da imamo sponzore i slične gluposti. E, pa, da imamo sponzore i slično, ne bismo radili svaki vikend i trudili se da opstanemo na estradi, a svojim glasom i trudom smo došli dovde - napisala je Aleksandra u bilješci na "Fejsbuku".

Dakle, samo je slučajnost što je njen posljednji momak, izvjesni biznismen Darko, vozio skupocjeni BMW, izvodio je samo u najskuplje restorane i klubove i poslije dvije sedmice veze je obradovao "Luj Viton" tašnom vrijednom 2.000 evra. Bila bi ona s njim i da je vozio u "jugiću", zaključuju pojedini mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana