Od trača do istine: Aca Lukas i Sonja Šašić kupili stan za 220.000 evra

Glas Srpske
Od trača do istine: Aca Lukas i Sonja Šašić kupili stan za 220.000 evra

Poznati pjevač Aca Lukas i njegova ljepša polovina Sonja Šašić kupili su luksuzan stan preko puta Tržnog centra "Ušće" u Beogradu. Oni su za dupleks, koji u osnovi ima 90 kvadrata, morali da izdvoje 220.000 evra, a sa vlasnikom su postigli dogovor da mu iznos isplate u više rata.

- Aca i Sonja već duže vreme planiraju da kupe nekretninu na atraktivnoj lokaciji u Beogradu. Mesecima su obilazili stanove i napokon su našli životni prostor koji im u potpunosti odgovara. Kada su videli ovaj dupleks, vrlo brzo su odlučili da ga pazare - tvrdi izvor blizak ovom estradnom paru.

Poslije zaključenja kupovine stana, koji se nalazi na posljednjem spratu zgrade, popularni pjevač i njegova draga uveliko obilaze salone namještaja, kako bi svoju buduću životnu oazu opremili po svjetskim standardima.

Navodno je i pjevačica Tanja Savić takođe bila zainteresovana za kupovinu ovog luksuznog stambenog prostora. Ona je prije nekoliko nedjelja razgledala pomenuti stan, ali je, zbog visoke cijene, odustala od kupovine.

- Tačno je da sam nedavno gledala jedan stan kod "Ušća", koji je stvarno lep, ali sačekaću da cene malo padnu - izjavila je Savićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana