Od seks-simbola do svoje blijede senke

Agencije
Od seks-simbola do svoje blijede senke

Neboplave oči, aristokratski ten i lice čisto kao papir, uz perfektno telo u bikiniju, postalo je san svih muškaraca, ali danas se na slavnoj glumici tragoveinekadašnje ljepote skoro i ne vide.

Kada je prije tačno 20 godina stekla planetarnu slavu igrajući u filmu Tomb Rajder, glumica Anđelina Džoli postala je sinonim za ljepotu i seksepil.


Pune dvije decenije važila je za seks-simbol, zahvaljujući savršenim oblinama i licu bez mane koje joj je poklonila majka priroda.

Neboplave oči, aristokratski ten i lice čisto kao papir, uz perfektno tijelo u bikiniju, postalo je san svih muškaraca, ali danas se na slavnoj glumici tragovi nekadašnje ljepote skoro i ne vide.

Tijelo kojim je mogla da se pohvali danas mnogi opisuju kao anoreksično, dok je mnogi nazivaju kosturom i brinu se za njeno zdravlje.

Zabrinjavajuća mršavost poznate glumice odrazila se i na njeno lice - obrazi su upali, oči kao ispijene, a njen ten je postao gotovo proziran.

Njenu katastrofalnu transformaciju mnogi povezuju sa skandalima koji su od rane mladosti pratili Anđelinu - od povezivanja sa sektom, do morbidnih ideja i opsesije rakom, zbog koje je odstranila dojke i jajnike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana