Od minimuma do maksimuma i nazad FOTO

RTS
Od minimuma do maksimuma i nazad FOTO

Izgled dekoltea Viktorije Bekam mijenjao se tokom godina više puta. Poslije skromnijeg volumena na početku pjevačke karijere slavna Britanka uhvatila je zalet ka „pneumatskoj fazi". Prije četiri godine Poš Spajs kao da je zakoračila unazad, a sada je, čini se, proterala i posljednje ostatke silikona iz svog poprsja.

Nikada nije bila stidljiva pri predstavljanju novog imidža. Međutim, Viktorija Bekam, tokom nešto manje od dvije decenije, koliko je pod lupom javnosti, nije samo mjenjala modne trendove.

Veličina grudi nekadašnje članice grupe "Spice Girls", a sada dizajnerke, varirala je, doduše prilično sporijim tempom.

Na početku pjevačke karijere njen skroman dekolte (ali nikako za potcenjivanje, kažu stilisti) uklapao se u vizuelni identitet grupe da bi nekoliko godina kasnije javnost bila šokirana razlikom „prije i poslije". Odlaska kod plastičnog hirurga, naravno.

Prije četiri godine, „pneumatski izgled" zamjenila je znatno prirodnijim, a sada je Poš Spajs izgleda proterala i posljednje ostatke silikona iz svog poprsja.

Kada je nedavno povela djecu na ručak u jedan losanđeleski restoran 38-godišnja supruga Dejvida Bekama od paparaca nije sakrila rezultate skorašnjeg odlaska kod stručnjaka za estetsku hirurgiju.  

Proteklih godina bilo je mnogo nedoumica u vezi sa tim da li je Viktorija priznala ili ne da se podvrgla operaciji uvećanja grudi.

Britanski mediji sada pružaju čitaocima slike kao dokaz šta je istina, naravno, uz opasku da fotografije govore više nego što je potrebno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana