Od kad sam postala poznata, ne smijem da odem ni do toaleta

Agencije
Od kad sam postala poznata, ne smijem da odem ni do toaleta

Glumica Lupita Njongo otkrila je u nedavnom intervjuu da je ponekad vrlo teško nositi se sa popularnošću…

Tamnoputa glumica priznala je da, uprkos tome što odlasci na brojna filmska dešavanja mogu djelovati glamurozno, slava sa sobom nosi i neke prilično negativne aspekte kojih obožavatelji često nisu svijesni.

"Ne tako zabavan dio svega ovoga su oni trenuci kada želim malo anonimnosti i privatnosti, a to nikako ne mogu da ostvarim. Zamislite, na primjer, da šetate Menhetnom i odjednom shvatite da morate da uđete u neki od ugostiteljskih objekata kako biste iskoristili toalet – normalno je da će vas, kad stanete u red, mnogi prepoznati, što umije da učini situaciju vrlo neprijatnom.

A koliko je za glumicu ova životna promjena bila šokantna govori činjenica da je odrastala u porodici u kojoj su važila veoma stroga pravila.

"Majka mi nikada nije dozvoljavala da se šminkam jer tokom života nije stavila tačkicu šminke na lice, čak ni na sopstvenom venčanju. To mi je naročito teško padalo kad sam bila tinejdžer i željela da eksperimentišem sa šminkom. Ali, danas sam zahvalna na tome jer mogu podjednako da budem zadovoljna sobom i kada nisam našminkana", zaključila je Njongo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana