Obožava svoje tijelo, a za dijetu neće da čuje FOTO

Agencije
Obožava svoje tijelo, a za dijetu neće da čuje FOTO

Dok mnoge djevojke žele da izgube kilograme ne bi li izgledale kao Viktorijini anđeli, najpoznatiji plus sajz model Robin Louli želi da održava svoju zanosnu figuru koja ju je i proslavila...

Dvadesetčetvorogodišnja Robin do sada se već našla na naslovnici magazina “Vog” i bila zaštitno lice kampanje kuće Ralf Loren. Za “Mejl onlajn” Robin kaže da je pokušala da bude običan model, ali da se njena prirodna građa nije uklapala u standarde. Pošto nije bila spremna da se izgladnjuje, ona je nastavila karijeru, ali u drugom sektoru modelinga.

“Počela sam da radim kao običan model, ali tokom tinejdžerskih godina nisam mogla da održavam figuru kakvu su tražili. Visoka sam, imam široke kukove i ramena. Čak i da smršam to neće promjeniti moju građu. Da sam to pokušala, završila bih u bolnici odavno”, rekla je Robin.

Srećom, dobar prijatelj joj je rekao da se okuša u plus sajz modelingu. Danas, Robin je jedna od najtraženijih manekenki za editorijale i kampanje za kupaće kostime, zbog čega joj ne pada na pamet da mršavi kako bi se uklopila u standarde modne industrije.

“Ja imam savršenu građu za plus sajz modeling. Ne osjećam pritisak da moram da smršam. Ovako izgledam godinama i ne želim to da promjenim. Uživam u vježbanju i u mogućnosti da jedem šta god poželim. To možda izluđuje samo neke modele koji gladuju.”

Ipak, Robin je otkrila da nije sve tako bajno ni u plus sajz modelingu.

“Mnogo manje ima poslova, posebno kada su brendovi visoke mode u pitanju”, kaže ona nadajući se da će se to u bliskoj budućnosti promjeniti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana