Objavljene poruke koje je glumac slao bivšoj djevojci koja je umrla

Agencije
Objavljene poruke koje je glumac slao bivšoj djevojci koja je umrla

Na samoubistvo Katrione Vajt, koja se prije tragičnog kraja zabavljala sa holivudskim glumcem Džimom Kerijem, bačeno je novo svijetlo, nakon što je u javnosti procurila intimna prepiska između glumca i njegove bivše djevojke.

Naime, samo nekoliko dana nakon što je suprug preminule žene podnio tužbu protiv Kerija, navodeći da je glumac "zloupotrebio svoje bogatstvo i slavu da bi ilegalno nabavio i rasturao ilegalne i ponekad smrtonosne supstance", u medijima se pojavila i sms prepiska Kerija i Vajtove, nastala krajem 2012. godine.


Tada je mlada šminkerka, prolazivši kroz ličnu tragediju, Keriju pisala o svojim preminulim roditeljima, da bi glumac promjenio temu, porukom: "Da li si razmišljala o mom penisu danas?"

Osim toga, pojedine poruke ukazuju na to da je Vajtova sumnjala da joj je glumac prenio seksualnu infekciju, što ide u prilog tužbi koju je protiv glumca podnio njen suprug.

Naime, Barton je u tužbi naveo da je Katriona prvi put primjetila simptome polno prenosivih bolesti u januaru 2013, a kada se požalila Keriju, odgovorio joj je da su "kvržice i grčevi normalna pojava poslije brijanja i agresivnog seksa".

Dalje, u februaru 2013, Vajtova se požalila Keriju da je primjetila nekoliko kvržica i da će ići kod ljekara, na šta joj je on napisao: "Nadam se da će biti sve u redu".

Džim Keri je zaključio da je Katrioni infekciju mogao da prenese bilo ko.

"Možda si to dobila od nekoga prije mene. Pojavljuje ti se samo kada si pod stresom. Biće sve okej", glasi jedna od poruka. Glumac je, pak, najviše brinuo da njegova djevojka ne ostane u drugom stanju.

"Da li si prestala da koristiš pilule otkad smo se posljednji put videli? Izvini, ali malo sam zabrinut jer nismo pazili sinoć", napisao je Keri u jednoj poruci i djevojci savetovao da uzme pilulu za dan poslije, ako joj nešto bude sumnjivo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana