Objavljene fotografije razgolićene Kejt Midlton

Agencije
Objavljene fotografije razgolićene Kejt Midlton

London - Supruga britanskog princa Vilijama, Kejt Midlton mogla bi se vrlo brzo naći u centru skandala, nakon što je francuski tabloid “Kloser” objavio njene fotografije u toplesu, prenose agencije.

Kejt i Vilijam su obaviješteni da će fotografije biti objavljene.

Par boravi u posjeti Maleziji već nekoliko dana.

Prema pisanju britanskih medija, njih dvoje su već vidjeli neke od spornih fotografija.

Par sada razmatra koje su njihove pravne opcije ukoliko se ispostavi da su fotografije zaista prave, odnosno da se ne radi o montaži.

Nakon što su fotografije golog princa Herija procurile u javnost prije nepunih mjesec dana, ovo će ponovo uzdrmati britansku kraljevsku porodicu.

U ovom slučaju se radi o fotografijama koje su tajno snimljene prošle sedmice dok su Kejt I Vilijam plivali na privatnom bazenu u Provansi.

Magazin je za sada objavio naslovnicu na svojoj internet stranici, prije nego je, kako je najavljeno, sutra puste u prodaju u printanom izdanju.

Mediji navode da se radi o tri fotografije na kojima su Kejt i Vilijam, a imaće naslov: “O moj Bože - fotografije koje će obići svijet”.

Ispod njih stoji dio teksta u kojem se kaže: “Pogledajte nevjerovatne fotografije buduće kraljice Engleske kakve nikada niste vidjeli, niti ćete ikada više vidjeti”.

Navodno su fotografije snimljene u momentu kada je Kejt skinula gornji dio kupaćeg kostima kako bi joj suprug ravnomjerno po tijelu nanio mlijeko za sunčanje.

Par je fotografisan bez njihovog znanja dok su boravili na privatnom imanju kraljičih rođaka u Francuskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana