Obamina kćerka u carstvu alkohola i droge

Agencije
Obamina kćerka u carstvu alkohola i droge

Vašington - Malija Obama, starija kćerka odlazećeg predsjednika SAD Baraka Obame, ponovo se našla na udaru nakon što su u javnosti objavljenje njene fotografije kako luduje na jednoj studentskoj zabavi u Merilendu.

Malija (18), koja je odlučila da pauzira godinu u školovanju iako je primljena na Harvard, jedan od najprestižnijih svjetskih koledža, uhvaćena je kako igra "pong", popularnu igru opijanja među studentima i mladima u Americi. Naime, igrači podijeljeni u dva tima ubacuju lopticu za stoni tenis u čaše sa pivom poredane na stolu.

Ako ubace lopticu u čašu, protivnička ekipa mora da ispije pivo, a pobjeđuje onaj tim kome ostane više čaša piva na stolu. Malija je na zabavi nosila majicu s porukom "Pušenje ubija", a na stolu se pored čaša sa pivom nalazio i "bong", pomagalo uživalaca marihuane. Kako prenose mediji u SAD, raskalašna zabava dogodila se 23. avgusta, nakon što se Malija sa porodicom vratila sa odmora koji su proveli na Martinim Vinogradima. To nije prvi put da je Malija izazvala buru u medijima. Tinejdžerka je u julu uhvaćena kako puši sumnjivu cigaretu na festivalu u Čikagu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana