Novo prepucavanje: Mask i Zakerberg nikako da se dogovore o borbi u kavezu

GS
Foto: Instagram/Ilustracija

Mark Zakerberg i Ilon Mask od juna pričaju o borbi u kavezu, a sada je Zakerberg rekao da se Mask povlači. Međutim, Mask mu je ubrzo odgovorio.

Mark Zakerberg je prozvao Ilona Maska zbog izbegavanja planirane tuče u kavezu, rekavši da "Ilon nije ozbiljan i da je vrijeme da se zaboravi cela stvar".

Mask je međutim brzo odgovorio tako što je Zakerberga nazvao "piletom".

"Ne može da jede u Chic fil-A (restoranima brze hrane koji služe piletinu), jer bi to bio kanibalizam", napisao je Mask na svojoj društvenoj mreži "X" (nekadašnji Twitter).

Prepirka je, naime, počela u ned‌jelju uveče, nakon što je Zakerberg napisao na Threadsu, svojoj novoj aplikaciji koja se takmiči sa Maskovim X, da je spreman da se bori, ali da Mask odugovlači.

"Prvo, Ilon ne može da potvrdi datum, zatim kaže da mora na operaciju, a sada traži da vežba u mom dvorištu. Kada se uozbilji i predloži mjesto i vreme, zna kako da dođe do mene", rekao je Zakerberg, prenosi B92

Podsjetimo, moguli društvenih medija nagovaraju jedan drugog na fizički obračun mešovitim borilačkim vještinama od juna. Senzacija je počela kada je Mask 20. juna napisao da je "spreman za borbu u kavezu" sa Zakerbergom, koji trenira džiju-džicu.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana