Novi šou na Pinku: Sajmon Kauel i “X Factor” traže talente u regionu

Blic
Novi šou na Pinku: Sajmon Kauel i “X Factor” traže talente u regionu

Beograd - Jedan od najpopularnijih šou programa “X Factor” startuje sa emitovanjem u oktobru, a već su uveliko u toku pripreme, saopšteno je danas na konferenciji za štampu na Televiziji Pink koja je postala emiter ovog formata za područje Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, dok će se šou emitovati i na Televiziji „Sitel” u Makedoniji.

Učesnici konferencije su otkrili i da će u sam projekat biti uključen i njegov autor Sajmon Kauel koji će se uskoro i obratiti video porukom gledaocima TV Pink.

- U saradnji sa kompanijom “Freemantle” smo realizovali šou “Ja imam talenat”, a sada i “X Factor”. Tvorac ovog formata Sajmon Kauel veoma je zainteresovan za šou u Srbiji. Obećao je da će u jednom trenutku biti gost u završnici ovog veoma popularnog šou programa. Dogovorili smo se da on u potpunosti podrži talente sa ovih prostora - kaže Sandrina Andić, producent.

Televizija “Pink” veoma je zainteresovana za uspjeh ovog šou progama.

- Ovo je šou u kojem se traži i nešto više od pevanja koje se podrazumeva, neka vrsta harizme koju su autori projekta definisali kao X Factor. U pitanju je takmičarski muzički šou u kojem će se pojaviti pevači različitih godina i različitih muzičkih pravaca.  A osim Ugovora o vođenju karijere, koji je vredan preko 200.000 evra, pobednik dobija i Ugovor sa produkcijom „Sony music” - izjavio je Darko Popović, direktor promo i PR sektora i pomoćnik glavnog urednika TV Pink.

Prijava za audiciju, a time i potraga za talentima počinje već danas, ističu u TV Pink i najavljuju “odličan žiri koji ima ulogu mentora i koji se međusobno takmiči između sebe sa svojim timovima, što daje dodatno na dinamici”.

Žiri će imati četiri člana, ali su njihova imena “još na kratko” tajna, navode u TV Pink i objašnjavaju da su u pitanju ljudi od “velikog respekta u javnosti”, pjevači, muzički producenti i predstavnici šou biznisa izvan samog sektora muzike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana