Novi modni trendovi u završnici Fashion Faira

Aleksandra Madžar
Novi modni trendovi u završnici Fashion Faira

Završno veče Banjaluka "Fashion Fair" održano je sinoć u Banskom dvoru Kulturnom centru, a svoje kreacije predstavili su Dragana Ognjenović i Slavimir Stojanović, pod nazivom "Futuro".

Ljubitelji mode ove godine su imali priliku da vide neke nove trendove, ali i najbolji način kako se spaja kreativnost i industrija.

Ovogodišnji "Fashion Fair" bio je poseban za studente koji su imali priliku da učestvuju i pokažu svoje modne poglede.  

Druge večeri predstavila se modna kuća "Belitzcki" kolekcijom za proljeće/ljeto, te su manekenke prošetale u razigranim kreacijama. Robna kuća "Tref" iz Visokog, koja postoji već 16 godina, dizajniranje predstavljene kolekcije jesen/zima 2013/2014. povjerila je Davoru Sladakoviću.

Posebnu pažnju druge večeri privukao je mladi dizajner Marko Potkozarac Feher, student dizajna, kolekcijom koja je namijenjena i muškarcima i ženama, što je čini prvom androgenom kolekcijom u BiH.

Modni sladokusci sigurno su pronašli nešto za svoj ukus ili bar inspiraciju da upotpune svoj stil oblačenja, a svi posjetioci ovogodišnjeg "Fashion Fair" imali su priliku da uživaju u izložbama unikatnog nakita, fotografija, kao i interesantnih eksponata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana