Novi medijski rat? Sindi Loper otvoreno i oštro o Madoni

Srna
Novi medijski rat? Sindi Loper otvoreno i oštro o Madoni

Pop ikona, pevačica Sindi Loper govorila je o Madoninom kontroverznom govoru povodom "Ženskog marša" koji se održao u Vašingtonu prošle nedjelje.

Sindi Loper bila je jedna od kontroverznijih ličnosti u svijetu muzike 80-tih. Poznata po ekscentričnom stilu oblačenja i moćnom glasu, osvajala je srca ljubitelja muzike širom svijeta, a vrlo je uticajna i danas.


Naime, beskrajno simpatična pjevačica je gostovala u emisiji "Watch What Happens Live", gdje je govorila o dešavanjima u Americi. U emisiji se pričalo i o Madoninoj izjavi da će Bijelu kuću dići u vazduh.

"Ne mislim da je postigla cilj jer bes nije bolji od davanja objašnjenja ili pokazivanja humanosti. To je ono što otvara ljudske umove. Kada želite da promjenite ljudski um, onda im dajte neku priču koja pije vodu", izjavila je pjevačica.

S druge strane, pop ikona je navela da je glumica Skarlet Džonson na pametan i elokventan način podjelila priču sa ljudima na "Ženskom maršu".

"Vikanje samo udaljuje ljude. To nije način na koji bi ljudska bića trebalo da komuniciraju, taj način komunikacije ne dopire ni do koga", rekla je pjevačica. Ostaje nam da vidimo kako će Madona reagovati na kritike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana