Novi film Merilin Monro i Džejmsa Dina

Glas Srpske
Novi film Merilin Monro i Džejmsa Dina

Džordž Lukas planira da kompjuterskim "čarolijama" na velikom platnu okupi pokojne zvijezde Holivuda.

"San" piše da je Lukas, tvorac serijala "Ratovi zvijezda", otkupio prava na razne filmske materijale koje će upotrijebiti kako bi glumce koji su decenijama mrtvi uklopio u svoj novi film. Tako će se rame uz rame prvi put naći Merilin Monro, Džejms Din, sir Alek Ginis, Orson Vels, Barbara Stenvik i drugi. Nije poznato koja će biti radnja ovog filma koji će svakako predstaviti nove granice u tehnologiji. Informacije su u medije "procurile" preko Lukasovog dugogodišnjeg prijatelja, komedijaša Mela Smita. Mel, koji je režirao Lukasov film "Radioland Murders" iz 1994. godine, otkrio je da je Džordž "lud" za kompjuterski generisanim slikama.

- Toliko je opsjednut svojom idejom da je otkupljivao filmska prava preminulih zvijezda kako bi pomoću kompjuterskih trikova spojio do sada nespojivo. Zamislite da u jednom filmu zajedno sa najvećim zvijezdama današnjice igraju Barbara Stenvik i Orson Vels - izjavio je Mel za britanski "San".

S obzirom na rediteljske sposobnosti i na uspjeh koji je Lukas ostvario svojom "svemirskom operom", te koliko je interesovanje izazvao njegov arheološki junak Indijana Džouns, ostaje nam samo da čekamo dan kada ćemo vidjeti novu "magiju" ovog filmskog čarobnjaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana