Novi detalji sa svadbe: Sebija Izetbegović na vjenčanju kćerke nosila haljinu od 3.799 KM i torbu od 2.300 KM VIDEO

G.S.
Foto: klix.ba

SARAJEVO - Direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Sebija Izetbegović poznata je u javnosti kao osoba koja se voli kvalitetno obući zbog čega ne žali dati pozamašne sume novca za haljine, tašne, cipele...

Kao što se i očekivalo za vjenčanje kćerke jedinice, supruga predsjednika SDA je odlučila “ići na sigurno” zbog čega je odabrala svečanu haljinu poznatog italijanskog brenda “Marina Rinaldi”.

Haljina se može kupiti u jednoj prodavnici u Sarajevu, a trenutno košta 3.799 KM.

Duga haljina u boji ciklame, prošarana zlatnim dezenom, zasigurno će ostati u posebnom sjećanju Sebije Izetbegović s obzirom da se njena kćerka Jasmina juče udala za Ćamila Humačkića.

Izetbegović je juče nosila Dolce&Gabban torbicu zlatne boje čija se cijena na internetu, na sniženju, kreće oko 2.300 KM dok je redovna cijena 2.700 KM.

Tokom vjerskog vjenčanja u Gazi Husrev-begovoj džamiji nosila je šal zlatne boje.

Njen suprug Bakir Izetbegović, u svom stilu, juče je nosio crno odijelo, bijelu košulju i kravatu bordo boje, piše klix.ba

Na svadbi Jasmine Izetbegović i Ćamila Humačkića koja je održana u sarajevskom hotelu „Evropa” pjevali su Semir Cerić Koke, Fatmir Sulejmani, Isak Šabanović i Lana Hamza.

Gosti na svadbi su na društvenim mrežema dijelili snimke s veselja Izetbegovića, a na jednom od njih vidi se kako je Jasminina majka Sebija Izetbegović povela kolo dok je Koke pjevao sevdalinku “Čuda jada od Mostara grada”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana