Novi album Džastina Bibera i srceparajuća balada za Selenu

Agencije
Novi album Džastina Bibera i srceparajuća balada za Selenu

Kanadska tinejdžer zvijezda Džastin Biber pokazao je svoj talenat u interpretaciji i pisanju pjesama na novom akustičnom albumu koji je objavljen danas i na kome se nalaze tri nove numere uključujući i srceparajuću baladu koja je navodno posvećena njegovom raskidu sa Selenom Gomez, prenose agencije.

Za potrebe albuma Biber (18) je promijenio aranžmane numera sa njegovom veoma popularnog albuma ''Belive '' koji je izašao prošlog juna tako da on pjeva samo uz pratnju gitare ili klavira.

Dinamične numere ''Boyfriend'' i ''Beauty and the Beat '' koje su propraćene električnim zvukom su usporene, a pjevač koristi snagu svog glasa kako bi vladao numerom.


''Believe Acoustic” vraća Bibera na njegove početke, kada je prije  pet godina otkriven na ''Ju tjubu'' kako pjeva na ulicama Kanade, a prati ga samo gitara.

Džastin Biber ove godine nije nominovan ni u jednoj kategoriji za nagradu Gremi i iako još do sada ni jednom nije osvojio tu prestižnu nagradu mogao bi da uđe u istoriju sa novim albumom ako se ''Believe Acoustic” nađe na mjestu broj jedan Bilbordove liste 200 najboljih albuma naredne nedelje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana