Nove optužbe protiv Bekama

Glas Srpske
Nove optužbe protiv Bekama

Ponovo stižu optužbe na adresu engleskog fudbalera Dejvida Bekama. List koji je otkrio da se Bekam "družio" sa bosanskom prostitutkom Imrom Nici i zaradio tužbu od 16 miliona funti, otkrio da je fudbaler imao aferu i sa jednom prodavačicom.

Prostitutka Imra Nici, rođena u BiH a odrasla u Engleskoj, je za američki "In tač" magazin u septembru ove godine ispričala da je Dejvid 2007. najmanje pet puta spavao s njom. Zbog ovih tvrdnji su Bekamovi advokati radili "prekovremeno", a potom je uslijedila i protivtužba. Vlasnici izdavačke kuće "Bauer" koja objavljuje list "In tač" pojavili su se na sudu kako bi odgovarali na optužbe koje je Bekam iznio protiv njih, a ročište su iskoristili da bi otkrili nove zanimljive informacije. Jedna od njih, koja je trebalo da svjedoči o karakteru fudbalera, bila je i ta da Dejvid Bekam "ima običaj" da se druži sa djevojkama, a jedna od njih je prodavačica donjeg veša sa kojom je održavao intimne odnose i koja bi mogla da svjedoči protiv njega. Tuženi nisu htjeli da otkrivaju identitet "još jedne žene sa kojom Bekam vara Viktoriju", ali su otkrili da je zaposlena u radnji donjeg veša u Los Anđelesu.

- To je samo očajnički pokušaj da se oslobode odgovornosti i pokušaju da izvrdaju kaznu. Dejvid nastavlja borbu i naplatiće sve do posljednje funte - rekao je neimenovani izvor blizak fudbaleru britanskom "Dejli mejlu".

U oktobru ove godine Bekam je bio meta i jednog ljubomornog muža, koji je "planirao da ga ubije" jer je mislio da ga supruga vara sa njim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana