Nove grudi kao mali znak pažnje

Glas Srpske
Nove grudi kao mali znak pažnje

Kontroverzni bračni par Vejn i Kolin Runi trenutno se odmara u Dubaiju.

Kako Vejn, od kada se saznalo za njegove brojne ljubavne afere, još i više udovoljava svojoj ženici, nije nimalo iznenadila vijest da je počastio novim grudima. Nakon što su svojim pijanim svađama gotovo cijeli Dubai digli na noge, odlučili su da se opuste u bazenu jednog luksuznog hotela. Pojavivši se u kupaćem kostimu, Kolin je prisutne ostavila bez daha. Naime, zgodna supruga problematičnog fudbalera prošetala je u oskudnom kupaćem kostimu, koji je u gornjem dijelu bio popunjeniji nego inače. Izvor blizak slavnom paru za "Dejli star" potvrdio je da je Runi za ovaj "mali znak pažnje" keširao 10.000 funti, a sve kako bi njegova draga supruga što prije zaboravila njegove "aferice" sa prostitutkama.

- Gledajući ove fotografije može se zaključiti da je Kolin nedavno bila na plastičnoj operaciji grudi - rekao je plastični hirurg Šami Tomas.

Prije samo nekoliko dana Vejn i Kolin imali su pravi bračni okršaj u hotelskom restoranu. Neposredno pošto je Runi potpisao novi ugovor sa Mančester junajtedom, par se trudio da izgleda zaljubljeno i srećno, ali je u jednom trenutku izbila svađa prilikom koje je razbijeno i nekoliko čaša.

Ovoga jula Runijevi su ljetovali na Barbadosu, na kojem se Kolin takođe prošetala u kupaćem kostimiću, ali sa znatno manjim grudima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana