Novak u kupaćem u magazinu Vog

Glas Srpske
Novak u kupaćem u magazinu Vog

"Najpoznatiji Srbin na svijetu", kako odmila zovu Novaka Đokovića, biće u editorijalu junskog izdanja američkog modnog magazina.

Priča o srpskom teniseru u junskom izdanju magazina "Vog" objavljena je pod nazivom "Hot Shot Novak Đoković" i u njoj ćete saznati da je Nole ozbiljna prijetnja Nadalu i Federeru i vidjeti kako je teniser u kupaćem kostimu pozirao modnom fotografu Normanu Džinu Roju. Magazin za Novaka piše da je on "najpoznatiji Srbin na svijetu", da je "toliko vreo, i na terenu i uživo, da čak i rodni Beograd smije da posjeti samo na brzinu, kako ga zemljaci ne bi rastrgali", ali i da je "prešao dalek put od nezrelog klinca koji bi ponekad zasijao na terenu, a češće se šalio".

Novinar magazina "Vog" dodaje da je "Nole u izvrsnoj formi - žestok, brz, snažan i u napadu i u odbrani, da je njegov engleski odličan i da govori četiri jezika, ali da u pisanju (pošto je morao da napiše sam riječ-dvije za magazin), nije vješt. "Licem u lice - to je druga priča. Siguran je u ono što govori".

- Đoković stvarno voli svoj posao. Tenisom je želio da se bavi od kada je imao sedam godina. Voli taj srednjovjekovni viteški aspekt tenisa, nadmetanje i ludu hrabrost - rekli su u časopisu "Vog".

Rođendan

Najboljem teniseru je danas rođendan. Počeo je da trenira u četvrtoj godini, a profesionalno igra od 2003. godine. Prvu pobjedu zabilježio je u novembru 2005. godine. Najveći uspjesi bili su osvajanje Otvorenog prvenstva Australije 2008. i 2011. godine, kao i Masters kupa 2008. godine. Na njegovom "Fejsbuk" profilu mnogi fanovi ostavili su čestitku povodom rođendana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana