Novak Đoković TV zvijezda u Americi

Glas Srpske
Novak Đoković TV zvijezda u Americi

Prvi reket svijeta, srpski teniser Novak Đoković gostovaće danas kod jednog od najpopularnijih američkih TV voditelja Džeja Lenoa, a sutra će učestvovati u najpopularnijoj tok-šou emisiji na zapadnoj obali SAD, kod Konana O'Brajena.

Vrijeme provedeno u Los Anđelesu Novak koristi za treninge, ali i razne poslove i nove sponzorske ugovore.

U tu svrhu, Đoković danas gostuje u emisiji kod Džeja Lenoa. Društvo u studiju praviće mu glumica Kejti Holms, supruga Toma Kruza.

Prije Noleta, u fotelji kod Konana O'Brajena, kod kojeg će sutra gostovati, bile su zvijezde poput Harisona Forda, Marise Miler, Šakila O'Nila.

Da je srpski teniser postao prava TV zvijezda u Americi, pokazuje i to da je čuveni američki magazin "Tenis" napravio simpatično poređenje između svjetskih teniskih zvijezda i čuvenih holivudskih filmova.

Među poređenjima autor je morao da se dotakne i srpskog teniskog čuda, pa je naše uporedio sa Spartancima iz čuvenog blokbastera "300".

- Godina je 2010. Srpsko-irski Dejvis kup selektor Bogdan Obradović (Bred Pit) i Novak Đoković predvode malobrojni kontingent profesionalaca (Janko Tipsarević, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić) sa patriotama i navijačima u naporu da savladaju kombinovane snage Amerikanaca, Hrvata, Čeha i Francuza. Nemojte da se prevarite i odete da kupite kokice tokom najbolje scene u filmu u kojoj se Đoković udara pesnicama u grudi, a 300 ljudi ga prate uz poklič "Srbija" - piše popularni teniski magazin.

Osim toga, najbolji srpski teniser Novak Đoković je prije pet mjeseci snimio reklamu za reket "HEAD" na krilu "oldtajmer" aviona. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana