Novak Đoković se ženi na jesen

Glas Srpske
Novak Đoković se ženi na jesen

Prvi teniser svijeta Novak Đoković i njegova djevojka Jelena Ristić nedavno su otpočeli zajednički život u Monte Karlu, a izgleda da planiraju i vjenčanje, koje bi trebalo da bude održano na jesen u Srbiji.

Srpski teniser Novak Đoković posljednja dva mjeseca proživljava najljepši period u svom životu. Na turniru u Montrealu, gdje je prvi put eliminisao svoje najveće protivnike i Rodžera Federera i Rafaela Nadala, prvi put je zaigrao kao najbolji na svijetu. Poslije trijumfa na najprestižnijem teniskom turniru, Vimbldonu, Novak se zaputio na jednomjesečni odmor koji je uglavnom provodio u Francuskoj. Sve vrijeme društvo mu je pravila voljena djevojka Jelena Ristić od koje se veoma rijetko razdvaja, zbog čega se sve češće spekuliše da će se njih dvoje uskoro zaputiti pred oltar. I mada ni Jelena ni Novak nisu željeli da potvrde tvrdnje domaćih i svjetskih medija o tome da poslije pola decenije ljubavi uskoro planiraju vjenčanje, to će se definitivno i desiti u septembru ove godine. Naime, srpski teniser i njegova draga namjeravaju da sklope brak u Srbiji i to u periodu održavanja Dejvis kupa. Tome u prilog govori i informacija da su teniser i njegova izabranica nedavno otpočeli zajednički život u svom stanu u Monte Karlu. Iako tokom godine rijetko mogu da se skrase zajedno na jednom mjestu zbog Đokovićevih stalnih putovanja na turnire širom svijeta, zaljubljeni partneri riješili su da ovaj mondenski grad izaberu za svoju oazu ljubavi, pa su zajednički dom opremali u dogovoru birajući najljepše detalje koji će im oplemenili životni prostor.

- Nemamo baš mnogo vremena za susrete zbog svih obaveza, ali uvek pronađemo način da se vidimo, bar nakratko. Nekada se sretnemo i u Beogradu, ali zbog svih priča koje nas prate, trudimo se da viđanja u prestonici svedemo na minimum. U inostranstvu nema toliko medijske buke, mnogo smo mirniji i opušteniji i možemo da se posvetimo jedno drugom. Kada je Jelena počela da se zabavlja sa mnom, ljudi me nisu toliko primećivali. Tada joj je bilo mnogo lakše, a sada se situacija potpuno promenila - rekao je Novak, koji je prije nekoliko mjeseci otkrio da u Jeleni vidi svoju idealnu partnerku za cijeli život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana