Nova plavuša se uselila u Hefnerovu spavaću sobu

Glas Srpske
Nova plavuša se uselila u Hefnerovu spavaću sobu

Nakon što ga je samo nekoliko dana prije zakazanog vjenčanja napustila draga Kristal Haris, vlasnik "Plejboja" Hju Hefner (85) utjehu je našao u novoj plavoj ljepotici.

Njeno ime je Ana Sofija Berglund, ima 25 godina i bila je "zečica" u januaru ove godine.

Prema pisanju američkih tabloida, "golupčići" jedno drugo već zovu draga/dragi, a Ana nije čekala već se odmah preselila u Hjuovu spavaću sobu. Berglund je rođena 5. aprila 1986. godine u San Pedru u Kaliforniji. Visoka je 1,68 metara i ima 58 kilograma.

Bila je bliska prijateljica sa Kristal i izabrana je za njenu kumu na vjenčanju, koje se trebalo održati prošlog vikenda.

U međuvremenu, Kristal je odselila iz Hefnerove vile, sa sobom povela njegovog psa i poručila da je dobro. Ipak, njene prethodno snimljene fotografije krase naslovnicu magazina "Plejboj", gdje je prozvana "odbjeglom nevjestom".

Hefner i Kristal Haris trebalo je da se vjenčaju ispred 300 zvanica u "Plejboj Mansionu" u Los Anđelesu, a to bi Hefneru bio treći brak.

- Vjenčanje je otpalo. Kristal se predomislila - objavio je samo tri dana prije vjenčanja Hefner na "Tviteru".

Američki mediji su prenijeli da su se Hefner i Haris strašno posvađali tokom prošlog vikenda i da se ona iselila iz njegove kuće.

Hefnerov prvi brak raspao se davne 1959. godine, a drugi sa bivšom "zečicom" Kimberli Konrad 2010. poslije duge brakorazvodne parnice. Iz oba braka Hefner ima po dvoje djece.

Kristal Haris je upoznao na jednom prijemu 2008. godine i zaprosio je na Božić ove godine. Ona će se pojaviti na duplerici "Plejboja" u sljedećem, julskom izdanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana