Nova ljubav Toma Kruza Jolanda Pekoraro VIDEO

Agencije
Nova ljubav Toma Kruza Jolanda Pekoraro VIDEO

Razvod petogodišnjeg braka od Kejti Holms okončan je u rekordnom roku, a izgleda da su Tom Kruzu već izabrali novu savršenu ženu, glumicu Jolandu Pekoraro.

Prema najnovijim holivudskim glasinama, Tom Kruz bi mogao i četvrti put da stane na ludi kamen. Članovi sajentološke crkve savjetovali su poznatom glumcu novu savršenu ženu koja bi mogla da postane buduća gospođa Kruz. Naime, riječ je o latino američkoj glumici Jolandi Pekoraro, lijepoj brineti koja je i ranije viđana u društvu 50-godišnjeg glumca.

Jolandini roditelji su isto tako sajentolozi, a i ona je sama posvećena crkvi. Toma je upoznala 2004. na jednom crkvenom okupljanju u Španiji, a navodno je već tada ugrabila Tomove simpatije. Glumica trenutno živi u Los Anđelesu i ima dečka.

- Da, upoznala sam i još uvijek poznajem Tom Kruza. I ne, nisam ni vjerena ni udata - izjavila je Jolanda  navodno je izjavila.

Sajentolozi žele da poprave ugled nakon javnog razvoda Tom Kruza i Keti Holms, a uskoro ćemo saznati i da li je Jolanda zaista njegova nova izabranica i možda, četvrta supruga.

Pogledajte trejler filma u kojem glumi Jolanda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana