Nova kraljica Formule 1

Glas Srpske
Nova kraljica Formule 1

Poslije razvoda Slavice Radić i prvog čovjeka Formule 1 Bernija Eklstona na upražnjeno mjesto prve dame "najbržeg cirkusa na svijetu" sjela je Hana Prater, povučena djevojka aktuelnog svjetskog prvaka Sebastijana Fetela.

Nekoliko minuta nakon što je postao najmlađi vozač koji je osvojio titulu u Formuli 1, 23-godišnji Nijemac je pred 12 miliona gledalaca, koliko ih je u njegovoj domovini pratilo zbivanja na posljednjoj utrci u Abu Dabiju, izjavio:

- Puno pozdrava šaljem svima kod kuće, posebno mojoj djevojci i njenim roditeljima, koji su trenutno ispred televizora u našem domu i koji su mi cijelo vrijeme držali fige - rekao je Fetel, a mnogi su se upitali ko je ta zagonetna djevojka koja nije bila na najvažnijoj trci u njegovoj karijeri.

U Abu Dabiju je bila cijela Fetelova porodica, ali Hana je ostala u Hepenhajmu i iz fotelje pratila uspjeh svog momka, baš kao i sve njegove trke tokom četiri i po godine koliko su u vezi. Razloge je objasnio sam svjetski prvak.

- Djevojku nikada ne vodim na posao. I da, ona nije supermodel - izjavio je Fetel, koji se 2006. godine kao test vozač BMNj-a sa Hanom pojavio u Monci i oboje su bili totalno iznenađeni pažnjom koju su privukli. Od tada se više ne pojavljuju zajedno na F1 događajima.

Plavokosu studentkinju dizajna na Univerzitetu u Baden Virtembergu Sebastijan je upoznao još tokom srednjoškolskih dana. Donedavno su živjeli gotovo 200 kilometara udaljeni jedno od drugoga, ali su svaki slobodni trenutak koristili za međusobno druženje. Danas je situacija drugačija, a Hana odnedavno živi sa svojim momkom u Hepenhajmu.

- Znamo se još od školskih dana, godinu sam mlađa od njega. Ponosim se njim! - jedina je izjava plavokose ljepotice do koje su mediji došli ovih dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana