Nort Vest beba sa najviše odjeće

Agencije
Nort Vest beba sa najviše odjeće

Kćerkica Kim Kardašijan i Kanje Vesta, malena Nort Vest, iako nema još ni četiri mjeseca, već dobija gomile odjeće sa potpisima najvećih modnih dizajnera današnjice.

Nort je trenutno jedna od najpopularnijih beba na svijetu, a najviše brendirane odjeće dobila je sa "Živanšijeve" modne revije koju su posjetili Kim i Kanje.

Neke od modnih kuća koje su svoje kreacije prilagodile malenoj Nort i poslali joj kao poklon su "Celine", "Lanvin", "Maison Martin Margiela", "Alexander Wang" i "Givenchy. Svaki komad odjeće stigao je uz ličnu poruku roditeljima i malenoj Nort.

Američka starleta Kim Kardašijan je od pojavljivanja na Sedmici mode u Parizu ponovo u centru pažnje medija. Ovaj put svjetski tabloidi ne prestaju da pišu o njenoj provokativnoj haljini, koja je, po njihovim tvrdnjama, raspalila maštu svih prisutnih, jer otkriva bujno poprsje.

Ovom prijemu takođe su prisustvovale seks-bombe kao što su Keti Peri, Miranda Ker, Sijara i Kejt Apton. Međutim, Kim je sigurno oblinama i velikim dekolteom "dotukla" konkurenciju. Nekoliko mjeseci poslije porođaja Kim Kardašijan je nastavila da posjećuje raznorazne događaje širom svijeta. Kardašijanova, koja je bila u pratnji modnog kreatora Rikarda Tasčija, tako je prvi put otkrila svoju figuru poslije rođenja kćerke Nort Vest.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana